Člani s porazom v zadnje kolo

KK Zagorje – Poročilo o tekmi  Člani – 4. SKL Vzhod

4SKL  9Kolo-03-02-2018                                               
KK Dravograd Koroška : KK Zagorje 91:70                                                                   
(20:16;12:21;21:13;38:20)                                                           

KK Dravograd Koroška: Tadej Viher, Dušan Špalir 8, Žiga Konečnik 2, Luka Popič, Gašper Lužnic 20, Rok Verčko 6, Mitja Ban 8, Nik Lampret 11, Rok Lačen, Jošt Mrdavšič 8, Vito Torej 18, Janez Tamše 10.

KK Zagorje: Gaj Krznarič 3, Primož Perko 8, Žan Kos 14, Matija Kosin, Žiga Zupančič, Edin Husičič, Martin Kosin  12, Vito Štibernik 10, Jure Potrpin, Blaž Božjak 18, Martin Grešak 5.

POROČILO

V 9. krogu 4. lige vzhod se je ekipa KK Zagorje pomerila proti nasprotniku Dravograd Koroška. Srečanje v Dravogradu se je začelo s pravo ofenzivo zagorskih košarkarjev, ki so hitro tudi povedli s prednostjo 8:2. Tudi v nadaljevanju prvega polčasa so gostujoči košarkarji prevladovali na igrišču ter z všečno igro odšli na premor s prednostjo 37:32.

V nadaljevanju pa popolnoma obratna slika na igrišču. Domači igralci so s serijo košev hitro nadoknadili zaostanek ter tudi povedli. Vsi poskusi, da bi se približali niso prinesli željenega efekta, tako da je zmaga ostala v Dravogradu.

Končni rezultat srečanja 91:70 ni pravi pokazatelj moči. Že res, da so imeli Zagorjani preveč lastnih napak v igri, predvsem slab met iz igre ter izgubljene žoge, vendar sta svoj delež tokrat pristavila tudi sodnika. Ta sta s svojimi odločitvami povzročala preglavice gostjočim igralcem, kar je privedlo do popolnega razpada sistema in prevelike živčnosti v zadnji četrtini, katero so Korošci dobili z 38:20.

Sedaj je potrebno dvigniti glave ter nadaljevati v ritmu kakršnega smo imeli na začetku leta.
Že v soboto sledi naslednji obračun s trenutno prvouvrščeno ekipo KK Vojnik, s pričetkom ob 19:00 v Športni dvorani Osnovne šole Vojnik. S tem se tudi zaključi prvi del tekmovanja, nato sledijo dodatne kvalifikacije za 3. ligo, kamor je Zagorje že uvrščeno.

SKUPAJ SMO USPEŠNI



NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani