Člani doma boljši od Vranskega

KK Zagorje – Poročilo o tekmi  Člani – 4. SKL Vzhod

4SKL  7 Kolo-20-01-2018
KK Zagorje :  KK Vrani Vransko 89:69                                        
(21:21;26:12;22:17;20:19) 

KK Zagorje: Gaj Krznarič 13, Primož Perko 17, Žan Kos 4, Matija Kosin, Žiga Zupančič 5,
Edin Husičić   10. Martin Kosin 20, Vito Štibernik  7, Jure Potrpin, Mario Markotič, Blaž Božjak 12, Martin Grešak 1.

KK Vrani Vransko:Nikola Nik Koprivica 4, Žan Skok 2, Tadej Urankar 17, Žiga Sušin 3,
Miha Blatnik  5, Žan Ocvirk 17, Jaka Jošt   5, Žiga Kerin, Primož Bizjak  4, Nejc Podkoritnik, Miha Jezernik  3, Gašper Rumpf 9.

POROČILO

Članska ekipa KK Zagorje je leto 2018 začela z domačo tekmo proti ekipi Vrani Vransko. Cilj ekipe je bil maščevati poraz iz prve tekme, kjer so bili Vrani boljši za 4 točke. To jim je tudi uspelo, s končnim rezultatom 89:69 je KK Zagorje tako v prednosti, v primeru medsebojnega enakega števila točk ob koncu prvega dela lige.

Če je bilo na začetku tekme čutiti še nekaj neuigranosti po dolgem premoru, se je nato v drugi četrtini domača ekipa razigrala ter jo tudi dobila z rezultatom 26:12.

Tudi v nadaljevanju je domača ekipa prikazala hitro in učinkovito igro, ter tako do konca tekme prednost še povečala. Ob visokem vodstvu, sta priložnost za igro dobila tudi kadetska igralca, Husičić in Zupančič. Odlično igro s treningov sta prinesla tudi na tekmo, ter se tako ob debiju vpisala tudi med strelce.

Zmaga je odlična popotnica za serijo gostujočih tekem, ki sledijo – KK Prebold Vrtine Palir, KK Dravograd Koroška in KK Vojnik. Nato sledi drugi del prvenstva, v odvisnosti od uvrstitve na lestvici. Trenutno Zagorje zaseda drugo mesto, kar prinaša dodatne kvalifikacije za 3. ligo. Držimo pesti za uspešen zaključek prvega dela.

Vsi ljubitelji košarke pa ste vljudno vabljeni na tekmo 8 kola v soboto 27-01-2018 ob 17,00 uri  v bližnji Prebold, kjer ekipo KK Zagorja čaka naslednja ligaška tekma z ekipo KK Prebold Vrtine Palir.

Prestopni rok za igralce 3. SKL in 4. SKL se je končal 15-01-2018. V tem zadnjem prestopnem roku sta KK Litija okrepila dva igralca KK Zagorje – Edin Jasenčić in Adnan Salihovič. Na ta način  KK Zagorje skrbi za razvoj svojih igralcev, da jim omogoči tekmovanje v višjem rangu tekmovanja.

SKUPAJ SMO USPEŠNI

Pripravil:
KK ZagorjeNAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani