Člani s pomembno zmago končali leto 2018

3SKL  8 Kolo-15-12-2018                                  
KK Zagorje : KK Nazarje  90:72
(10:24;28:7;28:24;24:17)                                      

 KK Zagorje: Ambrož Kajtna 11, Primož Perko 2, Žan Kos 22, Urban Vozel, Aljaž Jerin, Martin Kosin 28, Jure Potrpin 6, Edin Husičić 2, Dejan Hutar 1, Blaž Božjak 18, Martin Grešak.

KK Nazarje: Iztok Goltnik 14, Nace Štiglic, Primož Bitenc 2, Žiga Plesnik 7, Aljaž Paulič 8,Nejc Skornšek, Anže Veršnik, Žak Tratnik 3, Andraž Praunseis 7, Lovro Blatnik 14, Nejc Ivenčnik 14, Aljaž Skornšek  5.

POROČILO

zadnji tekmi v letu 2018 so člani KK Zagorje na domačem igrišču premagali nasprotnike iz Nazarj, ter se tako veselili še druge zmage v 3 SKL.

Začetek tekme ni napovedoval takšnega razpleta. Gostje so namreč že v prvih minutah povedli z dvomestno prednostjo, prav tako pa sta sodnika v 7. minuti, po dveh zaporednih tehničnih napakah, izključila domačega trenerja Ponjevića, ki se ni strinjal z nekaterimi sodniškimi odločitvami. Prvo četrtino so tako dobili gostje, z rezultatom 24:10.

Od takrat dalje, pa je na igrišču prevladovala le še domača ekipa. Z odlično obrambo v drugi četrtini so rezultat hitro izenačili, ter še pred koncem polčasa tudi povedli. Ob polčasu je bil tako rezultat 38:31.

Z odlično igro pa so nadaljevali tudi v nadaljevanju. S serijo zadetih trojk so držali nasprotnike na varni razdalji ter jim niso pustili niti najmanjših možnosti za preobrat.

Na koncu povsem zaslužena zmaga Zagorjanov, ki so se nasprotniku maščevali za poraz v prvem krogu prvenstva, kjer so le ti slavili po dramatični končnici.

Člani so pokazali, da si zaslužijo višje mesto na lestvici, ter da bodo v drugem delu prvenstva še kako premešali karte na razpredelnici.

Ob koncu leta bi se najprej radi zahvalili vsem navijače in gledalcem za podporo v preteklem letu. Tudi z njihovo pomočjo smo dosegli marsikatero zmago ter se veselili uvrstitve v višji rang tekmovanja.

Prav tako želimo vsem vesele praznike ter srečno in zdravo v novem letu!

NAPOVEDNIK:

Sedaj je krajši premor, nato pa sledi 9 Kolo v soboto 05-01-2019, ko KK Zagorje gostuje v   Slovenski Bistrici.

Prva domača tekma v letu 2019 je v soboto 12-01-2019, ko v 10 kolu KK Zagorje igra proti ekipi Cacit Basketball.

Vljudno vabljeni, vstopnine ni.

ZMAGUJE EKIPA NE POSAMEZNIK

SKUPAJ SMO USPEŠNI

Pripravil:

KK Zagorje

 NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani