Člani v kvalifikacije za 3. SKL

KVALIFIKACIJE ZA 3. LIGO

KK Zagorje se je na podlagi dobrih rezultatov v uvednem delu prvenstva, uvrstil v dodatne kvalifikacije za uvrstitev v 3. slovensko košarkarsko ligo.

V 10. tekmah prvega dela, si je ekipa s 5. zmagami in prav toliko porazi zagotovila 6 novih tekem z nasprotniki KK Cerknica,  KK Lesdog Kočevje in KK Kranjska Gora.

Na podlagi dosedenjega dela se v nadaljevanje preneseta dve zmagi proti KK Prebold Vrtine Palir ter dva poraza proti KK Vojnik.

Postopno delo v zadnjih treh letih, odkar se je v Zagorje vrnila članska košarka, je tako že obrodilo  prve sadove. Ekipa,sestavljena iz domačih – lokalnih košarkarjev, je tako poskrbela za dodaten zagon zagorske košarke.
 

Uspeh je še toliko večji, če upoštevamo manjko nekaterih ključnih igralcev v preteklih sezonah. Dejavniki kot so poškodbe, prestopi ter šolske obveznosti so privedli do še večjega vključevanja mlajših (kadetskih) igralcev v člansko ekipo, tako na treningih kot tudi tekmah.

Na tem mestu še zahvala navijaški skupini Crazy boys, ki ekipo zvesto podpira tako na domačih kot tudi mnogih gostujočih tekmah.

Vsi pa ste vljudno vabljeni na naslednje tekme, kjer bodo potekali boji za naslov prvaka 4. lige.
Začnemo z dvema gostovanjema, v Kočevju in Cerknici, nato pa nadaljujemo s prvo domačo tekmo proti KK Kranjska Gora, dne 17.3.2018 ob 19:00 v športni dvorani Zagorje ob Savi.

 


NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani