Kadeti prvi začeli z delom

Kadetska ekipa KK Zagorje je že v prejšnjem tednu pričela s pripravami na novo košarkarsko sezono. V mesecu maju so si fantje nekoliko presenetljivo, a povsem zasluženo, priborili nastop v najvišjem rangu. V predtekmovalni skupini se bodo naši košarkarji pomerili z ekipami Koš Primorska, Slovan in Brinox Medvode. Skupina je izredno zahtevna, saj Koš Primorska odkrito in glasno cilja na naslov državnega prvaka. Slovanova šola je tradicionalna valilnica talentov, medtem ko smo Medvode spoznali že v prejšnji sezoni. Naša ekipa se bo vsem trem ekipam skušala čim bolj upirati in zoperstaviti. Prvi krog tekmovanja je na sporedu že 22.9.2018.

Kadetsko ekipo smo nekoliko tudi okrepili. Ekipa Rudarja iz Trbovelj je izstopila iz tekmovanja, zato smo šest njihovih igralcev priključili k naši ekipi. Matevž Hlebec, Alen Isaković, Miha Smrkolj, Tilen Pangeršič, Dan Hočevar in Aleks Bec bodo povečali konkurenco na treningih, hkrati pa popolnili igralna mesta, da bomo še bolj konkurenčni in trd oreh ostalim ekipam.

Z Blažem Bergantom smo se še vseeno uspeli dogovoriti, da bo ekipo vodil na tekmah in v nekoliko zmanjšanem obsegu tudi na treningih. Pri tem mu bo v veliko pomoč Timi Tomažič, del igralcev pa bo treniral tudi s člansko ekipo.NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani