Kratka analiza tekmovalne sezone 2017-18

S ponosom lahko napišemo, da je pravkar končana tekmovalna sezona, bila v kratki zgodovini KK Zagorje daleč najuspešnejša. Ob povečanem vpisu otrok v košarkarsko šolo je potrebno omeniti uspešne nastope selekcij, ki so tekmovale pod okriljem KZS.

Članska ekipa si je z doseženim drugim mestom zagotovila napredovanje iz 4. SKL v 3. SKL.

Kadetska ekipa fantov, rojenih leta 2002 in mlajših, si je v kvalifikacijah za 1. SKL U17 v naslednji sezoni z dvema prepričljivima zmagama proti Vojniku in Hopsom zagotovila nastopanje v 1. SKL.

To je uspelo tudi ekipi U13,  fantom rojenimi leta 2006 in mlajšimi.

Najmlajša ekipa, ki je tekmovala v državnem prvenstvu v kategoriji U11, je sezono končala pretekli vikend s samo enim porazom v ligaškem delu. Vsem v klubu to predstavlja dodatno obveznost in motiv za še boljše treniranje ter igranje tekem v naslednji sezoni.

Seveda niso samo tekmovalni uspehi merilo za uspešno delovanje športnega kolektiva. Ti so vedno bolj relativnega pomena, nas v klubu bolj navdušuje to, da fantje radi prihajajo na treninge, da košarkarsko napredujejo ter da se tudi po osebnostni plati ustrezno razvijajo.

Mlajše selekcije bodo trenirale še do konca junija. Še enkrat pa vse ljubitelje in privržence KK Zagorje vabimo na tradicionalni piknik ob zaključku sezone, ki bo v soboto, 16.6.2018 na igrišču ŠD Prapreče.

Arhiv
KK Zagorje

 NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani