Poročilo članske tekme proti Mariboru

Poročilo članske tekme:

Člani smo morali v 4. krogu priznati premoč ekipi AKK Branik Maribor, ki nam je tako prizadejal prvi domači poraz v sezoni.

Na začetku dvoboja smo spremljali izenačeno tekmo, kjer si nobena izmed ekip ni priigrala večje prednosti. Do nekoliko večje razlike smo prišli v drugi četrtini, katero smo dobili z rezultatom 22:10, kar je zadostovalo za prednost 9. točk ob polčasu.
Po premoru so gostujoči igralci izkoristili nekaj manjših poškodb domačinov ter rezultat izenačili, ter nato tudi povedli. Žal nam do konca tekme ni uspelo rezultata spreobrniti, tako da so se zmage z rezultatom 83:87 veselili gostje iz Maribora.

Sedaj je na vrsti gostovanje pri ekipi KK Vojnik gradbena trgovina G7, nato pa v Zagorje 24.11. prihaja ekipa Radenska Creativ Sobota

Na tem mestu se tudi zahvaljujemo za bučno domačo podporo, tako gledalcem kot navijaški skupini Crazy boys ter vas vljudno vabimo tudi na naslednje domače tekme.

KK Zagorje – AKK Branik Maribor 83-87 
(24-27; 22-10; 11-25; 26-25)

Kosin Martin 21, Perko 19, Kos 19, Grešak 12, Božjak 4, Hutar 4, Štibernik 2, Husičič 2, Kosin Matija, Jerin, Zupančič, Potrpin.NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani