Začetek treningov članske ekipe

Člani so se v pretekli sezoni uvrstili v 3. SKL, kjer bodo nastopali v Vzhodni skupini. V Zagorju bodo navijači imeli priložnost videti ekipe AKK Branik, Calcit, Radenska Creativ, Bistrica, Nazarje, Vojnik in Konjice. Najboljši dve ekipi gresta v ligo za prvaka, najslabši dve v ligo za obstanek, ekipe od 3. do 6. mesta pa v ligo za razvrstitev.

Tudi v letošnji sezoni bo trener ekipe Sebastjan Ponjević, ki bo v pripravljalnem obdobju koristil Evropark za obnovitev tekalnih sposobnosti ter dvorano za taktično pripravo. Ekipi se je zaenkrat priključil Ambrož Kajtna, ki je v Zagorju igral pred dvema letoma, lansko sezono pa ni dobil dovoljenja za igranje od matičnega kluba, čeprav je celo sezono treniral z našimi fanti. Prav tako lahko trener Ponjević računa na povratnika Dejana Hutarja, ki je lansko sezono izpustil zaradi službenih obveznosti v tujini. Urban Vozel še vedno sanira poškodbo kolena, na parketu ga lahko okvirno pričakujemo po novem letu. Seveda bo ekipi priključenih tudi nekaj najbolj nadarjenih kadetov.

Ekipa si je za cilj postavila obstanek v ligi, vsi igralci pa tudi v letošnji sezoni pričakujejo pomoč navijaške skupine Crazy Boys.NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani