Zaključek leta 2017


V soboto, 16.12.2017, smo se vsi člani in simpatizerji KK Zagorje v sproščenem ozračju simbolično poslovili od leta 2017.

Druga polovica leta 2017 je bila v Slovenija povsem košarkarsko obarvana. Članska reprezentanca je postala evropski prvak, kar je pomenilo, da smo z začetkom šolskega leta na novo vpisali večje število začetnikov in članov kluba.

Lepo zapolnjene tribune staršev in prijateljev, igrišče polno mladih bodočih košarkarjev so bili odraz velike košarkarske evforije iztekajočega se leta.

Vsem posrednim in neposrednim udeležencem prireditve se KK Zagorje zahvaljuje za prijetno popoldne. Tistim, ki ste bodrili svoje otroke na tribuni in tudi tistim, ki ste z njimi aktivno preživeli nekaj časa na parketu.

V prihajajočem letu vam vsem želimo obilo zdravja ter uspeha na vseh področjih. Fantom želimo čim manj poškodb, čim boljši šolski uspeh, staršem pa želimo, da bi še naprej vzgajali svoje sinove v športnem in tekmovalnem duhu. Prav tako tudi,  da bi ostali zvesti podporniki našega mladega kluba. 

Brez vas ne bi bilo nas – KK Zagorje – kluba s srcem in dušo.

Da smo v Zasavju v zadnjem letu naredili nedvomno najboljšo košarkarsko sredino, je lep dokaz število vadečih košarkarjev ter velika podpora članski ekipi na tekmah državnega prvenstva v 4. SKL.

SREČNO 2018NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani