Namenitev dela dohodnine klubu!

Med tistimi, ki imajo pravico, da mu posamezniki namenijo del dohodnine, je odslej tudi Košarkarski klub Zagorje, kot društvo v javnem interesu. To pomeni, da lahko namenite brezplačno pomoč.

142.člen Zakona o dohodnini omogoča davčnemu zavezancu, da se do 1,0 odstotka odmerjene dohodnine, od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, posreduje v različne namene. Pri tem ne gre za dodaten izdatek, ampak za znesek, ki bi ga sicer porabila država. Dovolj je izpolniti predpisan obrazec (Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije) in ga poslati na naslov Finančni urad Hrastnik p.p. 62, Log 9, 1430 Hrastnik. Davčna številka KK Zagorje pa je 50447963.

Ne glede na to, ali boste izkoristili pravico do namenitve dela dohodnine ali ne, boste plačali enak znesek davka. Razlika je le v tem, da tako veste, za kakšne namene bo porabljen del vaše dohodnine in kdo ga bo prejel.

Vsem, ki se boste odločili za to brezplačno obliko pomoči našemu in vašemu klubu, se iskreno zahvaljujemo. Vsak evro je v negotovih časih dragocen, tudi s tem prispevkom bomo lažje nadaljevali z delom in skušali poskrbeti za nove tekmovalne uspehe ter vzgojo bodočih košarkarjev. Davčni organi bodo upoštevali zahteve, ki bodo prispele do 31. decembra.

Najbolj preprost način za odmerjanje dohodnine je preko spletne strani Olimpijskega komiteja Slovenije, obrazec najdete na POVEZAVI; Obrazec izpolnite s svojimi podatki, v polju »ZAHTEVA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE« izberete KOŠARKARSKI KLUB ZAGORJE in  % donacije, ki nam jo želite podariti  – največ 1 %.

Obrazec za namenitev dela dohodnine klubu Zahteva_za_donacije ali izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.NAŠI SPONZORJI IN PODPORNIKI

eti KZS Biro za Teleflex Studio Moderna Tiskarna grafs Občina Zagorje Zavarovalnica Triglav Geoplin

KK ZAGORJE


Cesta 9. avgusta 44a
1410 Zagorje ob savi
info@kkzagorje.si

KOŠARKARSKA ŠOLA


Vpiši se še danes!

VPIŠI SE
KK Zagorje

O NAS


SOCIAL


Vse pravice pridržane 2017, KK Zagorje

O strani